Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

16. 07. 2024. 09:14 >> 14:12
Čitaj mi:

fešta u madridu

Spektakularan doček španskih fudbalera, Kukurelja "ukrao" šou

Reprezentativci Španije stigli su kući posle osvajanja Evropskog prvenstva u Njemačkoj (pobijedili Englesku u finalu 2:1), a dočekalo ih je desetine hiljada zemljaka na "Placa de Sibeles" u Madridu.

 

Madrid je sinoć bio pun navijača fudbalske reprezentacije Španije.  Svi su željeli da dođu i da vide najbolje na Starom kontinentu.

Novi evropski prvaci bili su na prijemu kod španskog kralja Felipea IV, a nakon toga su prošli kroz grad u otvorenom autobusu.

Svojih pet minuta imao je i Mark Kukurelja, koji je oduševio partijama na Evropskom prvenstvu. "Kukurelja jede paelju, Kukurelja pije Estrelju, Haland drhti jer stiže Kukurelja", pjevao je lijevi bek Čelsija...

Na kraju su svi zajedno zapjevali jer po četvrti put u istoriji postali su prvaci Evrope...U centru pažnje bio je Alvaro Morata, koji se  kao kapiten reprezentacije zahvalio naciji na velikoj podšrci i dočeku.

Ponovo je Kukurelja "ukrao" show. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније