Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V. [ KSCG ]

16. 07. 2024. 14:56 >> 14:56
Čitaj mi:

UBJEDLJIV TRIJUMF NA PRIPREMNOJ UTAKMICI

Pobjeda kadeta nad Sjevernom Makedonijom

Muška kadetska košarkaška reprezentacija Crne Gore savladala je danas u Tivtu selekciju Sjeverne Makedonije (96:63) u drugom prijateljskom meču u okviru priprema za B prvenstvo Evrope, koje će se održati u Skoplju od 8. do 17. avgusta.

Izabranici selektora Demira Kalića tako su drugi put u dva dana savladali selekciju Sjeverne Makedonije, a baš kao i sinoć naši kadeti su od starta dominirali, a serijom 12:0 stigli su do prednosti 28:11, a već nakon 10 minuta vodili 30:14.

Sjajnom igrom "crveni" su do poluvremena postigli 55 poena, tako da je bilo jasno da ih čeka rutinski posao do trijumfa.

U našoj selekciji Stanković je opet bio najefikasniji sa 19, uz 7 skokova, Mugoša je ubacio 17, Stanković i Bajčeta su dodali po 8, Ðukanović je pored 7 poena, imao 11 skokova, a isti košgeterski učinak imao je Veković. U strijelce su se upisali još Brnović 6, Bardić i Mićković po 5, Gašić, Radović, Ćupić i Milić po 2.

Naši kadeti do odlaska na prvenstvo imaće još šest provjera - u Sarajevu 20. i 21.jula protiv Bosne i Hercegovine i U18 selekcije Saudijske Arabije, zatim slijedi dvomeč (23. i 24.jul) u gostima protiv Hrvatske, dok će utakmice protiv Srbije (31.jul i 1.avgust) u Tivtu biti generalne provjere pred šampionat.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније