Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

16. 07. 2024. 12:53 >> 12:54
Čitaj mi:

prija mu interesovanje

Viktor Đukanović: Jednoga dana bih mogao da obučem dres Crvene zvezde

Crnogorski reprezentativac Viktor Đukanović koji igra za švedski Hamarbi ističe da mu prija interesovanje Crvene zvezde.

Prije nekoliko dana, švedski mediji penijeli su da klub sa Marakane želi crnogoskog fudbalera.

“Srećan sam što se interesuju za mene. Crvena zvezda je veliki klub, ali još nekolicina ih je pokazala interesovanje. Želim da sačekam još malo prije nego što odlučim”, prokomentarisao je Đukanović nakon meča protiv Jurgordena za švedske medije.

Đukanović kaže da bi jednog dana mogao obući dres Crvene zvezde.

“Svako zna da je Crvena zvezda jedan od najvećih klubova na Balkanu sa ogromnom istorijom. Nema tu mnogo šta da se priča. Crvena zvezda je Crvena zvezda. Naravno da je velika stvar za mene kada me traži takav klub. Ako vas želi Crvena zvezda to znači da ste radili dobro u karijeri. To nije mali klub. Redovno igra u Ligi šampiona i osvaja trofeje. Nije mala stvar igrati skoro svake sezone grupnu fazu Lige šampiona. Na meni je da radim još napornije i ostanem fokusiran na dešavanja ovdje, pa ćemo da vidimo šta će da bude. Jednoga dana bih mogao da obučem dres Crvene zvezde”, rekao je Đukanović.

Spekulisalo se da je Crvena zvezda bila spremna da ponudi preko 3.000.000 eura za crnogorsko krilo i da je Hamarbi odbio pošto je švedski klub tražio preko 4.000.000 eura.

Interesovanje za Đukanovića su u prethodnim mjesecima pokazivali Lacio, Briž, Leven, Lorijan, odnedavno Bolonja i Komo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније