Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

15. 07. 2024. 19:17 >> 19:17
Čitaj mi:

MARIO BASLER SUROV:

"Kimih izgleda kao da ima upalu pluća kad na njega krenu brzi igrači"

Bivši njemački fudbaleri su poznati po oštrim stavovima i ne libe se da ih iznose u javnost.

To je dokazao i nekadašnji as Bajerna i reprezentativac "elfa", Mario Basler, koji je kritikovao Jozuu Kimiha i poručio Bavarcima da ga što prije prodaju.

Zanimljivo je da je nekadašnji specijalista za izvođenje slobodnih udaraca početkom ljeta pričao u korist 29-godišnjaka iz Rotvela, ali je u međuvremenu "promijenio ploču".

"Pustio bi Kimiha da ode. Morate da pustite Stanišića da igra, ne može da ode na tribine. Ne vidim ga ni u veznom redu, jer je sada tu Paljinja, pa nema više nijedne pozicije za Kimiha. Kao desni bek je prespor za današnji fudbal", rekao je Basler za Sport1.

Bivši igrač Kajzerslauterna, Rot-Vajs Esena, Herte, Verdera, Bajerna i Al-Rajana smatra da je Kimihov pad davno počeo.

"On je uradio mnogo za Bajern, nekada je bio stvarno veliki igrač. Ali od pandemije korone stvari su otišle nizbrdo. Vidjeli smo to dobro protiv Španije - kada bi na njega krenuli brzi igrači, Kimih je izgledao kao da ima upalu pluća", oštar je Basler.

Paljinja je stigao prije nekoliko dana iz Fulama da igra na poziciji zadnjeg veznog, dok se očekuje da će na desnom beku šansu dobiti Josip Stanišić, koji se nakon duple vratio sa pozajmice u Bajer Leverkuzenu i produžio ugovor do 2029. godinu. Kimih će sljedećeg ljeta biti slobodan.

"Ističe mu ugovor i ljudi iz Bajerna moraju da ga prodaju, da ne bi otišao za džabe sljedećeg ljeta", zaključio je Basler, koji je preporučio bivšem klubu da proda i Serža Gnabrija.

Uprava Bajerna je, navodno, nedavno ponudila Kimihu ugovor sa smanjenjem plate, ali je on to odbio. Za njega se interesuju klubovi iz Premijer lige i Pari Sen Žermen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније