Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

N. N.

15. 07. 2024. 22:09 >> 22:18
Čitaj mi:

ANALIZA SUSRETA SA AUSTRALIJOM

Gojković: Bilo je dosta oscilacija, moramo mnogo bolje

Australija je jedina ekipa koja je nedavno savladala Crnu Goru na turniru u Šapcu, revanš je stigao večeras - vaterpolisti Vladimira Gojkovića su u posljednjem pripremnom meču pred Olimpijske igre u Parizu savladali tim sa Petog kontinenta nakon peteraca 12:11.

Jasno je da "ajkule" moraju da podignu nivo igre do odlaska u glavni grad Francuske, gdje ih čeka teška grupa sa Hrvatskom, Italijom, Grčkom, SAD i Rumunijom, jer su imale previše oscilacija.

"Australija je dobra reprezentacija, pobijedila nas je nedavno na turniru u Šapcu. Dobro smo otvorili utakmicu, ali od početka 2. četvrtine nismo imali nivo igre kao u prvoj. Bilo je dosta oscilacija, jer smo u punom treningu i imali smo neke igrače koji su morali da prave pauze, ali moramo mnogo bolje", iskren je Gojković.

Crna Gora je od 10 napada sa igračem više dala tri gola, a i nekoliko puta je naivno dozvoljavala da rival savlada Dejana Lazovića.

"Bilo je dosta neiskorišćenih šansi i propusta u odbrani. Ali, zadovoljni smo što smo pobijedili pred put na Olimpijske igre, i to reprezentaciju koja je posljednjih desetak dana odigrala na veoma visokom nivou. Imamo 10 dana da popravimo neke stvari".

Gojković sada mora da podigne formu, jer će u Parizu biti teško da se stigne do četvrtfinala, a kamoli do četvrtog učešća u polufinalima.

"Moramo da odradimo taktičku i fizičku pripremu, da pred kraj malo osvježimo igrače, jer se igra na dva dana. Olimpijske su igre, biće svima teško, ali vjerujem da ćemo biti spremni".

Selektor je srećan što je njegov tim trijumfom okončao pripreme.

"Željeli smo da pred našom publikom odigramo posljednji meč, više bismo voljeli da smo pobjedili u regularnom dijelu. Na kraju je najvažnije da smo trijumfovali i da u dobrom nizu pobjeda idemo na Olimpijske igre", zaključio je Gojković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније