Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

16. 07. 2024. 13:15 >> 13:17
Čitaj mi:

zbog tuče

Uhapšeni prvi čovjek Saveza Kolumbije i njegov sin

Nakon što su fudbaleri Argentine odbranili naslov prvaka Kopa Amerike posle minimalne pobjede nad Kolumbijom u finalu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali prvi čovjek Saveza Kolumbije Ramon Hezurun (71) i njegov sin Jamil (43).

Kako navode svjetski mediji, oni su uhapšeni zbog napada na službeno lice posle finala u Majamiju.

Prema izvještaju policije Hezurun i sin išli su ka ulazu na teren, kada su, za sada, iz nepoznatog razloga, napali zaposlenog u obezbjeđenju.

Spekuliše se da je stariji Hezuru posle poraza njegove Kolumbije, bio isprovociran od strane pripadnika obezbjeđenja, pošto je navodno stavio otvoren dlan na grudi njegovog sina.

Došlo je zatim do većeg incidenta u kojem je učestvovalo još nekoliko lica, da bi pripadnici organa reda potom uhapsili prvog čoveka Saveza Kolumbije i njegovog sina, koji se do sada nisu oglašavali po ovom pitanju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније