Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

16. 08. 2024. 20:53 >> 20:55
Čitaj mi:

KONATAR

"Zakon o razvojnoj banci pripremilo ministarstvo, poslanici PES-a uhvaćeni u laži"

Potpredsjednik GP URA Miloš Konatar tvrdi da je Vlada demantovala poslanike Pokreta Evropa sad koji su tvrdili da su oni predlagači Zakona o razvojnoj banci, i priznala da je zakon pripremilo Ministarstvo finansija.

Konatar tvrdi da je Vlada priznala da je zakon pripremilo Ministarstvo finansija, postavivši Vladin dokument na svom zvaničniom Fejsbuk profilu. 

 

"Vlada Milojka Spajića uhvatila poslanike PES-a u laži. "Ako laže koza, ne laže rog" kaže stara poslovica, a ima ona još starija koja kaže: "Slika govori više od hiljadu riječi". Vlada je demantovala poslanike PES-a koji su tvrdili da su oni predlagači Zakona o razvojnoj banci, i priznala da je zakon pripremilo Ministarstvo finansija. Obmana broj, ko zna koji po redu", napisao je Konatar. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније