Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M.

14. 08. 2024. 20:44 >> 20:44
Čitaj mi:

VASILIJE ČARAPIĆ

"Abazoviću, vidimo se u Skupštini da sve razjasnimo"

Poslanik Pokreta Evropa sad (PES) Vasilije Čarapić odgovorio je predsjedniku GP URA i kazao da i on jedva čeka da se vide u skupštinskim klupama kako bi pojasnili građanima zašto jedan investitor koji je uložio u poljoprivredni projekat u Tuzima kune ime Dritana Abazovića.

"Taman da pojasnimo građanima zašto jedan investitor koji je uložio u poljoprivredni projekat u Tuzima kune ime Dritana Abazovića i bježi iz Crne Gore, da pojasnimo šta se to plaćalo američkom lobisti iz državnog budžeta - da li promovisanje Crne Gore ili knjige Dritana Abazovića, da pojasnimo koji je investitor u decembru 2021.god ostvario dječačke snove Dritanu Abazoviću i zauzvrat dobio obećanje da će se država poravnati sa njim u jednoj arbitraži, da pojasnimo ko je u srce Vlade doveo prevaranta koji je obećavao luksuzne hotele u Baru a da pritom nije ništa imao napismeno, da pojasnimo ko je davao pasoše ljudima koji su sprovodili poreske prevare itd itd", napisao je Čarapić na mreži X.

Takođe je dodao da možda onda treba i da pojasne ko je pronašao način da iz ambisa izvuče dvije propale privatizacije u Ulcinju i od njih napravi uspješne priče.

"Da pojasnimo ko je Fondu za inovacije donio prihod od 25 miliona eura za manje od dvije godine, ko je stvorio zakonodavne preduslove da se razbije stečajna mafija, ko je stvorio mehanizme da se obešteti na hiljade iznevjerenih radnika iz rudarsko-metalskog sektora i omogući povezivanje staža stotinama ljudi kojima je sistem htio da izbriše godine mukotrpnog rada, ko je jednom porukom upućenoj tadašnjem ministru unutrašnjih poslova spriječio prljavi naum da jedan turski investitor ponunkan bivšim predsjednikom tuži državu i traži milionske iznose",istakao je Čarapić na mreži X.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније