Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

A.B. [ Portal RTCG ]

16. 08. 2024. 15:31 >> 15:31
1
Čitaj mi:

sve sugestije dobrodošle

Đeljošaj pozvao građane da šalju predloge za liste ograničenih marži

Potpredsjednik Vlade i ministar ekonomskog razvoja Nik Đeljošaj pozvao je građane da pošalju svoje predloge i sugestije o proizvodima koji treba da se nađu na listi ograničenih marži.

Đeljošaj je kazao da je u fazi pripreme model ograničavanja marži na proizvode koji se najviše koriste.

“Imajući u vidi da je ovo tema od širokog značaja želio bih da čujem i sagledam sve predloge koji mogu doprinijeti kvalitetu izrade ovog rješenja. Stoga koristim priliku da otvorim dijalog i javnu debatu da zajednički, slušajući vaša mišljenja i iskustva dođemo do odluke i rješenja koje će najbolje odslikavati vaše potrebe”, napisao je Đeljošaj na Fejsbuku.

Kako je rekao, njihova želja je da povećaju zarade, osnaže standard svih građana, ali i njihovu kupovnu noć.

“To je, uostalom, naša obaveza i zadatak. Radujem se komentarima, sugestijama i predlozima o prozivodima koji treba da se nađu na listi ograničenih marži”, kazao je Đeljošaj.

Naveo je da se komentari i sugestije mogu poslati na mejl adresu kabinet@mek.gov.me, na Đeljošajev lični Fejsbuk profil, profil Ministarstva ekonomije, te na naloge na Instagramu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније