Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.Č.J.

14. 08. 2024. 16:20 >> 16:19
Čitaj mi:

predizborni program uz račune za struju

URA: PES zloupotrebljava institucije u predizborne svrhe, tužilaštvo da reaguje

Iz Građanskog pokreta URA su kazali da Pokret Evropa sad (PES) brutalno zloupotrebljava institucije u predizborne svrhe. Pozvali su tužilaštvo da odmah reaguje.

"Manipulatori svjetskih razmjera osmislili su metodu da putem Pošte Crne Gore, uz račune za struju, svim građanima i građankama dostave svoju predizbornu prevaru", istakli su iz Građanskog pokreta URA komentarišući to što je predizborni program partije Milojka Spajića svim građanima stigao na kućnu adresu uz redovne mjesečne račune za struju.

Iz URE su kazali da ovakvu zloupotrebu državnog aparata u partijske i predizborne svrhe, Crna Gora do sad nije vidjela i ističu da su uvjereni da će građani "ovu bahatost koja je prevršila svaku mjeru" znati da kazne na narednim izborima.

"Pozivamo rukovodstvo Pošte Crne Gore da javnosti obznani koliko su naplatili ove predizborne usluge Pokretu Evropa sad kao i zakonski osnov da se institucije države Crne Gore na ovako direktan način uključe u predizbornu kampanju", naglasili su iz Pokreta URA.

Oni su pozivali tužilaštvo da odmah reaguje, otvori slučaj i preispita zakonitost ovakvih postupaka koji, kako su kazali, nesumnjivo unose nepovjerenje u nezavisnost i profesionalnost institucija države Crne Gore.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније