Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

16. 08. 2024. 11:19 >> 11:19
1
Čitaj mi:

KNEŽEVIĆ

"Na izborima u Podgorici DNP sa tradicionalnim partnerima"

Demokratska narodna partija (DNP) će na izborima nastupiti sa tradicionalnim koalicionim partnerima, kazujući čvrsto uvjerenje da će taj savez ostvariti najbolji rezultat na izborima, poručeno je na jučerašnjoj sjednici opštinskog odbora te partije, koja je, kako navode, označila i formalni ulazak u predizbornu kampanju za izbore u Podgorici zakazane za 29. septembar.

Tokom ovog sastanka, prisutnima se obratio lider DNP- a Milan Knežević i potvrdio da će DNP na izborima nastupiti sa tradicionalnim koalicionim partnerima.

Prema njegovim riječima, DNP je za razliku od mnogih sezonskih pojava na političkoj sceni prethodnih godina, pokazala da se drži principa i date riječi, zbog čega su, ističe, uspješno prošli probu vremena, te da im dosadašnji rad i rezultati daju za pravo takvo očekivanje.

"DNP i koalicija ZBCG ostaju otvoreni za najširu koaliciju koja bi branila rezultate iz 2022. godine kada je DPS ubjedljivo poražen, ali ne pristajemo da budemo taoci borbe koja sa odvija ovih dana u nekim strankama, a odnosi se na besmislenu trku ko će biti nosilac liste. I dok se drugi utrkuju u sopstvenim redovima, rezultati će pokazati da smo najjači u Podgorici, jer građani znaju ko ih nikad nije iznevjerio i nije podredio njihov interes, vječitom interesu fotelja", poručeno je iz te partije.

Pored predsjednika DNP-a, sastanku su prisustvovali potpredsjednik Milun Zogović, potpredsjednica Maja Vukićević, predsjednik političkog savjeta Predrag Bulatović i predsjednik opštinskog odbora Vladimir Bulatović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније