Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

14. 08. 2024. 17:20 >> 17:20
Čitaj mi:

reagovanje pes-a

"Dok je širio paniku kako će se prodati EPCG, Abazović dodjeljivao pasoše sumnjivim licima"

Dok je neosnovano širio paniku kako će nova Vlada prodati Elektroprivredu zbog Evrope sad 2, tadašnji premijer Abazović dodjeljivao pasoše sumnjivim licima, koji se terete za višemilionsku utaju poreza, reagovali su iz Pokreta Evropa sad (PES).

Prema njihovim riječima, kada se odvajao od fotelje, Abazović je širio paniku da će se obustaviti hapšenja i borba protiv kriminala i korupcije, pripisujući sebi nadležnosti tužilaštva.

Sada, kada se transparentno i u skladu sa zakonom dijele materijali kojim se građani mogu upoznati sa programom Evropa sad 2, iz PES-a ističu da ni to ne odgovara Abazovićevoj partiji, koja je tvrdila da ga nema.

"Kada je sa DPS-om i Bemaksom slavio premijersku poziciju, to je pravdao motivom da ubrza evropski put i deblokira pravosuđe. Kada je aktuelna Vlada dobila IBAR i deblokirala institucije, to je Abazovića partija komentarisala kao rezultat geopolitičkih okolnosti. Kada je konstituisana 44. Vlada, Abazović je najavljivao da neće trajati ni par mjeseci, da bi danas aktuelna Vlada imala dvotrećinsku podršku. Sve Abazovićeve pompezne najave i prognoze imaju svrhu da pokažu koliko je bivši premijer plasirao izmišljotina, kako bi širio lažnu nadu sebi i okruženju da će se vratiti na poziciju, na koju ga je jednom ustoličio DPS", zaključili su iz Pokreta Evropa sad. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније