Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.J.

14. 08. 2024. 16:45 >> 16:51
Čitaj mi:

pošta crne gore

"Pružamo uslugu dostave promotivnog materijala, nije nikakva inovacija"

Pored brojnih komercijanih usluga, Pošta Crne Gore pruža i uslugu dostave promotivnog materijala. Nije riječ ni o kakvoj inovaciji, već o usluzi koju Pošta pruža pravnim i fizičkim licima, kao i političkim partijama duži niz godina. Sa samom uslugom svi zainteresovani se mogu upoznati i na zvaničnom sajtu Pošte Crne Gore, navodi se u saopštenju te kompanije.

Kako su kazali, ovo nije prvi put da neka politička partija koristi ovu uslugu za promociju političkih programa.

"Naprotiv, to godinama unazad rade različite partije, kako one koje su na poziciji, tako i opozicione, pa pozivamo i partiju kojoj pripada i poslanik Andrija Nikolić da i dalje nastavi da koristi Poštinu uslugu dostave promotivnog materijala", poručuju iz te kompanije.

Ono što je najvažnije jeste da se, kako ističu, Pošta Crne Gore može pohvaliti da uredno i pravovremeno vrši naplatu svih dugovanja, čime se znatno doprinosi budžetu kompanije.

Tako je, kažu, i u ovom slučaju regularno izdat račun klijentu.

Promotivni materijal kako napominju, ne dostavlja se uz bilo koju drugu pošiljku, već zasebno, kao posebna pošiljka, što se može vidjeti i na fotografiji koja je objavljena uz tekst.

"Račun za struju je dostavljen u posebnoj, zatvorenoj koverti, dok je promotivni materijal dostavljen posebno, a ne kako sw tekstom želi stvoriti utisak da je promotivni materijal fizički vezan za drugu pošiljku. Ponavljamo, riječ je o jednoj redovnoj i dobro poznatoj usluzi koju pruža Pošta Crne Gore svim zaintersovanim licima, pa i političkim partijama i iskreno vjerujemo da će se i u narednom periodu ta praksa nastaviti i da će još veći broj subjekata u Pošti prepoznati pouzdanog i sigurnog partnera", zaključili su iz Pošte Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније