Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

18. 08. 2024. 10:57 >> 10:57
Čitaj mi:

NAKON PRVIJENCA U LA LIGI

Flik: Važno je početi pobjedom, imamo dosta stvari koje moramo da poboljšamo

Njemački fudbalski stručnjak i trener Barselone Hanzi Flik pobjedom, i to nakon preokreta nad Valensjom 1:2, je otvorio novo fudblasko poglavlje svoje karijere.

Trener koji je sa Bajernom osvojio sve što se moglo osvojiti, pri tom igrajući jedna od najatraktivnijih fudbala u Evropi je imao pad u karijeri nakon što je preuzeo selekciju Njemačke.

Sada ponovo u klupskom fudbalu, nakon trijmufa njegovog tima Flik je zadovoljan pobjedom, mada apostrofira da ima dosta strvari koje njegov tim mora da poboljša.

"Važno je bilo da počnemo sezonu pobjedom. Izgledali smo bolje u drugom poluvremenu, u prvom je bilo grešaka. Gol prije odlaska na odmor je bio krucijalan za nas, i tako smo imali zalog da budemo bolji u drugom poluvremenu", kazao je Flik nakon prve utakmice.

Dva gola za pobjedu Barselone postigao je Robert Levandovski koji je upravo bio udarna perjanica Flikovog Bajerna.

"On je veliki profesionalac, i izuzetno važan fudbaler za nas. Mnogi ljudi gledaju samo njegov doprinos napadu, ali je Robert jako bitani u defanzivnoj postavci", kazao je njemački stručnjak.

Pohvalio je i super talentovanog tinejdžera Lamine Jamala.

"Fantastičan fudbaler, koji je izuzetno važan za nas. On je već sada sjajan fudbaler, i svi žele da ga vide kako igra i kako napreduje, pa ne čudi da ga i navijači Valensije pozdravljaju aplauzima", kazao je Flik.

O eventualnim manevrima na tržištu Njemac je rekao da ne brine dok god ima sjajne talente u Barseloninoj akadamij "La Masiji".

"Uopšte nisam zabrinut hoćemo li nekoga da dovedemo, dok god La Masija daje ovakve talente fudbalu. Fantastičan je osjećaj imati ovakve mlade fudbalere".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније