Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

18. 08. 2024. 10:05 >> 10:05
Čitaj mi:

NOVA RUŽNA SLIKA TURSKOG FUDBALA

Novi neredi u Turskoj: Navijači Fenera držani ispred stadiona, napadnut predsjednik kluba

Fudbaleri Fenerbahčea ispustili su prednost od 0:2 na gostovanju Geztapeu, i na kraju remizirali, ali danas u Turskoj rijetko ko priča o dešavanjima na samoj utakmici koliko o novim neredima ovog puta u režiji turske policije ali i sekjuritija na stadionu "Gersel Aksel".

Iako su navijači ekipe iz Istanbula imali karte za utakmicu iz nekog razloga im nije dozvoljeno da prisustvuju istoj.

Nastala je gužva ispred stadiona, guranje sa policijom koja je potom upotrijebila suzavac u optšim neredima.

Tokom meča i predsjednik Fenera, Ali Kodž je pošao da vidi zašto njegov tim nema podršku navijača kada nastaju novi neredi.

Na njega je sa tribina poletjelo sve i svašta, a onda je jedna osoba sa akreditacijom novinara uspjela da ga udari, zbog čega je predsjednik Fenerbačea završio sa krvavom glavom.

Nakon što se meč nastavio, u tim trenucima Fener je vodio 0:2 golovima Džeke i El Nesirija, Geztepe se vratio golovima Guntera i Romula koji je zatresao mrežu gostiju u 95. minutu.

Fenerbahče je i prošle godine bio u aferi utakmice u Trabzonu, kada su navijači domaćeg tima upali na teren i fizički se obračunali sa fudbalerima turskog velikana.

Tada je Fenerbahče zaprijetio da će da izađe iz lige.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније