Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

18. 08. 2024. 14:05 >> 14:09

TEŠKO PODNIO NEUSPJEH

Ronaldo ismijavao saigrače, nije uzeo medalju nakon poraza u Superkupu

Fudbaler Al Nasra Kristijano Ronaldo odjurio je sa terena i nije uzeo srebrnu medalju poslije poraza njegove ekipe od Al Hilala u finalu saudijskog Super kupa.

Ronaldo je u sinoćnjoj utakmici postigao gol u završnici prvog poluvremena, ali su igrači Al Hilala preokrenuli zahvaljući golovima dvostrukog strijelca Aleksandra Mitrovića, Sergeja Milinković Savića i Malkolma i sa 4:1 osvojili trofej.

Ronaldo je bio ljut na saigrače zbog njihove igre, gestikulirao je, a nakon što je golman Bento izgubio loptu od Malkolma u svom petercu, Portugalac je na centru terena sklopio ruke, stavio ih na obraz i pokazao saigračima da se ponašaju kao da spavaju.

Poslije utakmice fudbaleri Al Nasra dobili su srebrne medalje za poraženu ekipu na turniru, ali Ronalda to nije interesovalo, već je odjurio sa terena stadiona Princ sultan bin Abdul Aziz, prenio je Dejli Mejl.

Ronaldo se nadao da će osvojiti drugi trofej otkako je prošlog januara došao u Al Nasr. Prošle sezone osvojio je Arapski klupski kup šampiona, ali je i dalje bez titule.

On je prošle sezone osvojio Zlatnu kopačku za najboljeg strijelca lige, pošto je za klub iz Rijada postigao 66 golova u 72 utakmice.

Al Hilal je prošle sezone osvojio šampionsku titulu u saudijskoj ligi bez poraza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније