Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

17. 08. 2024. 23:22 >> 23:22
Čitaj mi:

SERIJA A

Inter ispustio pobjedu u 96. minutu, Milan do boda protiv Torina u 95.

Otvaranje Serije A donijelo je već iznenađenja na startu, precizinije "proklizavanja" giganata iz Milana.

Inter je na otvaranju u prvom meču dana igrao 2:2 na gostovanju u Đenovi, do je Paolo Fonseka na debiju pred svojim navijačima gledao Torino kako na dominantan način odnosi pobjedu nad njegovim izabranicima.

U Đenovi, aktuelni šampion je u odbranu titule krenuo dobro. Markus Tiram je već u 8. minutu imao priliku, ali nije bio precizan. Mihtarijan je stigao na odbijenu loptu ali nije najbolje reagovao.

Nekih desetak minuta kasnije Alesandro Voljako je "kaznio" goste. Velika greška Jana Zomera, pouzdanog švajcarskog golmana.

Matia Bani je probao na jedan pas glavom, ali nije izgledalo to precizno, lopta je išla previsoko, međutim Zomer nije najbolje procjenio i Voljako je iskoristio nenadani poklon za vođstvo svog tima.

Inter međutim do poluvremena uspjeva da izjednači. Barela dobar centaršut, Tiram najviši u skoku i na odmor se otišlo sa 1:1, iako je i poslije datog gola nekoliko stoprocentnih šansi imao tim Simone Inzagija.

U nastavku bolja igra šampiona, Di Marko je uspio da postigne gol, koji je kasnije opravdano poništen zbog ranijeg ofsajda Darmijana.

Tim iz Milana dolazi do preokreta ponovo preko Tirama. Francuz je iskoristio dodavanje Fratezija i pogodio za preokret.

Linijski sudija je i taj gol poništio ali je VAR pokazao da je sve bilo regularno.

Kako je bio 85. minut očekivalo se da bodovi idu u Milano, ali onda u 93. Jan Bisek spletom nesrećnih okolnosti igra rukom u svom kaznenom prostoru. Nakon VAR-a pokazano je na bijelu tačku.

Žunior Mesijas je preuzeo odgovornost, Zomer mu je odbranio, ali je bivši fudbaler Milana okupio odbijenu loptu i pogodio za konačnih 2:2 na Luiđi Ferais stadionu.

Milan je većeras igrao pred rasprodatim tribinama San Sira meč sa Torinom kojim je započela post Pioli era u slavnom klubu.

Međutim teško da iko može biti zadovoljan sa prikazanom igrom protiv Torina, iako su domaći fudbaleri bili na ponoru u 89. minutu i gubili 0:2, ali su onda uspjeli da preokrenu golovima Morate i Okafora, i tako dođu barem do boda.

Gosti dolaze do prednosti nakon nespretne reakcije Malija Tiaoa koji je u želji da otkloni opasnost pogodio svoju mrežu.

Kada je Duvan Zapata dao gol u drugom poluvremenu, izgledalo je da se Milan i Fonseka nalaze na ponoru.

Međutim u 89. minutu rezervista i novo lice u napadu Milana Alvaro Morata našao se na pravom mjestu u pravom vremenu i nakon šuta Rejndersa skrenuo je loptu u mrežu.

Konačan rezultat postavlja takođe rezervista Okafor koji svom timu donosi barem bodu.

OSTALI REZULTATI

Parma-Fiorentina 1:1

Empoli-Monca 0:0

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније