Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

18. 08. 2024. 11:16 >> 11:16

ABA

Gegić potpisao za Zadar: Zamjena za Božića

Košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Amar Gegić novi je košarkaš Zadra, objavio je hrvatski klub na svojim stranicama.

Gegić koji je visok 200 cm i igra na poziciji kombo beka, sa tedencijama organizatora igre trebao bi Zadranima biti neka vrsta zamjene za Luku Božića.

On stiže u Zadar iz Gran Kanarije, gdje je igrao na samom kraju sezone, koju je počeo kao član Metropolitansa.

Karijeru je počeo u sarajevskim Sparsima, igrao je potom za Bajern, Partizan, Slobodu, ponovo za Sparse, Cibonu, gdje je nakon dvije sjajne sezone zavrijedio prelazak u Pariz.

Kako javljaju iz Zadra, on će se odmah priključiti klubu na pripremama za novu sezonu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније