Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

17. 08. 2024. 15:27 >> 15:49

PREMIJER LIGA

Uspješan debi Slota: Liverpul u nastavku slomio otpor Ipsviča

Dva različita lica prikazao je Liverpul na debiju menadžera Arnea Slota. Ipak, klasa Salaha i drugova bila je previše za Ipsvič, na kraju 2:0 za "redse".

Liverpul se mučio u prvom dijelu, bili su to jalovi napadi, pa je odbrana Ipsviča bez problema odbila sve nalete.

Međutim u nastavku potpuno druga slika na terenu.

Liverpul je odigrao furiozno do 65. minuta. Za pet minuta "redsi" su praktično riješili meč.

Žota je u 58. minutu prokockao zicer, ali se u narednom napadu ispravio. Salah je pobjegao domaćoj odbrani po desnoj strani i kao na tacni poslužio Portugalca, koji je sa nekoliko metara poslao loptu u mrežu.

U 65. minutu Salah je uvećao prednost gostiju. Odigrao je dupli pas sa Sobosjaijem i iskosa sa desne strane rutinski savladao golmana Ipsviča.

Egipćanin je tako nastavio sjajan niz od dolaska na Ostrvo - uvijek je na otvaranju Premijer lige upisao gol ili asistenciju. Danas je uradio i jedno i drugo.

Do kraja su gosti mogli da slave i ubjedljiviju pobjedu, da su imalo samo malo više koncentracije u završnici napada.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније