Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

22. 05. 2024. 16:55 >> 16:55
Čitaj mi:

VODIO SITI DO ČETVRTE UZASTOPNE TITULE

Zar je bilo sumnje: Gvardiola najbolji trener Premijer lige

Premijer liga je nakon zvaničnog završetka lige proglasila najboljeg menadžera, a bez ikakve dileme nagrada je otišla u ruke Pepa Gvardiole.

Katalonski stručnjak je vodio Mančester Siti do četvrte vezane titule, što je istorijski uspjeh jer niko ranije nije uspio da napravi takav podvig.

Gvardiola je peti put izabran za najboljeg trenera Engleske a sa ekipom Sitija je osvojio šest titula od sedam godina, koliko je na kormilu "Građana".

Prilikom proglašenja za najboljeg, Gvardiola je odlučio da oda počast svom bivšem saradniku, zemljaku, a sada rivalu Mikelu Arteti koji je do posljednjeg kola gajio nadu da će sa Arsenalom uspjeti konačno da osvoji titulu prvaka.

Pep je pomenuo i Klopa, ali i Emerija kao i Adnonija Iraolu, trenera Bormuta.

"Želim da podijelim ovu nagradu sa Mikelom Artetom, koji je do posljednje utakmice uradio sjajan posao sa Arsenalom. Tjerao nas je da testiramo svoje granice. Naravno, tu je i Jirgen Klop sa kojim sam vodio brojne nezaboravne bitke. Unai Emeri je napravio sjajan posao sa Aston Vilom. I Andoni Iraola je bio sjajan u Bornmutu. Bila je čast takmičiti se pored njih i osvojiti ovaj trofej. Pokušaćemo da odbranimo titulu naredne sezone“,rekao je Gvardiola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније