Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

13. 08. 2024. 16:43 >> 16:42

U REALNOM VREMENU

Premijer liga napravila nalog na društvenoj mreži "Iks" da bi objasnila VAR odluke

Premijer liga je danas pokrenula novi nalog na društvenoj mreži Iks, kako bi objasnila VAR odluke tokom mečeva u sezoni 2024/25.

Novi profil kako se navodi "pružaće objašnjenja i ažuriranja skoro uživo o suđenju i operativnim pitanjima za svaki meč“, objasnili su iz Premijer lige.

Na nalogu će biti objavljena i "činjenična objašnjenja sudijskih odluka na terenu i učešće video sudije, uključujući ulogu tehnologije u procesu donošenja odluka“, dodaje se u saopštenju.

Premijer liga je objasnila da je tu ideju sprovela u djeloj jer FIFA ne dozvoljava da se VAR audio emituje uživo na televiziji.

Objave na profilu biće napravljene direktno iz Meč centra Premijer lige, koji se nalazi u Stokli Parku u Londonu.

Meč centar je operativno središte Premijer lige. Povezan je sa svih 20 stadiona, VAR centrom i emiterima koji prenose utakmice širom svijeta.

Nova sezona Premijer lige počinje u petak mečom Fulama i Mančester junajteda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније