Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

16. 08. 2024. 17:57 >> 17:57

"PLAVI" NA ISPITU U TIVTU

Bulatović: Poštujemo Arsenal, ali od nas sve zavisi

Budućnost sjutra gostuje Arsenalu u Tivtu, na premijeri 3. kola domaćeg šampionata. Napadač “plavih” Ivan Bulatović kazao je da poštuju rivala, ali da ih interesuju samo tri boda.

“Naravno da smo se do tančina upoznali sa Arsenalom i to je tim koji zaslužuje poštovanje. Protivnik je kompaktan, dobar u kontranapadima, ima par kvalitetnih pojedinaca, tako da moramo da budemo oprezni. Ali kada se sve sabere, mislim da od nas zavisi i tako treba da se postavimo”, kazao je Bulatović za klupski sajt.

Meč počinje u 17.15, pa će teško vrijeme biti velika prepreka...

"Svi smo svjesni da vrijeme odigravanja utakmice nije idealno, ali na to ne možemo da utičemo. Kako nama, tako i protivniku - to neće i ne smije da nam bude izgovor. Na nama je da iskoristimo svoj kvalitet koji imamo, da prezentujemo sve dobre stvari i da pozitivnu atmosferu i timski duh pretvorimo u tri boda", poručio je napadač Podgoričana.

On koji je dvije godine igrao u Tivtu, odakle se otisnuo u inostranstvo. Bio je u Hrvatskoj i Uzbekistanu, a ljetos se vratio u naš fudbal.

"Emocije su prisutne, jer sam u Arsenalu proveo dvije prelijepe godine, ostvarili smo neke istorijske rezultat, formirao sam se kao igrač... Međutim, čim se izađe na teren, emocije se ostavljaju po strani i fokus je na pobjedi, jer kada ste u Budućnosti svaka utakmica mora da se dobije", kazao je Bulatović.

Napadač Budućnosti je u prošlom kolu donio bod svom timu u derbiju sa Sutjeskom.

"Gol u derbiju protiv Sutjeske mi mnogo znači, debitantski je u dresu Budućnosti, stigao je u dobrom trenutku. mogli smo i da preokrenemo taj meč. Žao mi je što nismo osvojili tri boda, jer mislim da smo bili bolji tokom svih 90 minuta, ali zato sada želimo da savladamo Arsenal i da se vratimo u pobjednički ritam", zaključio je Bulatović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније