Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

05. 08. 2024. 12:55 >> 12:54

"PLAVI" PROTIV PETROVCA NA STARTU

Perišić: Cilj se zna - dupla kruna

Budućnost će zatvariti 1. kolo šampionata u fudbalu utakmicom sa Petrovcem na DG areni. Napadač "plavih" Vladimir Perišić ističe da ekipa mora što prije da zaboravi ispadanje iz Evrope, te da od starta krene sa pobjedama u prvenstvu.

"Sigurno ostaje žal što se nismo plasirali u 3. kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, mislim da smo zaslužili da prođemo dalje, ali presudila je naša jedna greška, koju je protivnik kaznio”, kazao je Perišić i dodao:

“Sa druge strane, moramo da budemo zadovoljni prikazanom igrom, jer smo nadigrali kvalitetnog protivnika i sveli ga na polušanse iz kojih je bio bezopasan. Evropu moramo da zaboravimo, ali pristup, odnos i igru treba da zadržimo”.

Talentovani napadač bio je strijelac u revanšu protiv CSKA, ali nažalost nije bilo dovoljno za prolaz...

“Golovi mi znače, baš kao i svakom napadaču, jer je to naš posao. Protiv Mališeve je pogodak imao uticaja, a protiv CSKA 1948 se ispostavilo kao da nema… Iznad svega mi je uspjeh Budućnosti. Najbitnije je da ekipa pobjeđuje i osvaja bodove, tako da protiv Petrovca neka ga postigne ko god može, samo da osvojimo tri boda”, jasan je 19-godišnji centarfor.

Petrovac je i ove sezone napravio dobar tim, pa "plave" čeka težak posao...

“Žao mi je što nećemo igrati na našem stadionu, jer je stadion pod Goricom za sve nas koji smo odrasli u Podgorici nešto posebno – prazan ili pun. Ali šta je – tu je. Petrovac se pojačao, namučio nas je i prošle sezone u svakoj utakmici, tako da nas čeka težak protivnik. Zbog svega toga, treba da imamo dodatni motiv, damo sve od sebe i otvorimo prvenstvo pobjedom”, jasan je Perišić.

Ciljevi u novoj sezoni su jasni…

“Uvijek su najveći, to je dupla kruna. Pred nama je neizvjesno prvenstvo, sa mnogo iznenađenja, tako je i počelo, zato u svakom trenutku moramo da budemo na maksimumu”, rekao je Perišić.

Utakmica Budućnost – Petrovac je na programu sjutra u 20.00 sati, ulaz je slobodan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније