Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

15. 08. 2024. 16:42 >> 16:42
Čitaj mi:

trener psž-a

Enrike nakon odlaska Mbapea: Zadovoljan sam timom, imam igrače kojima vjerujem

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Lusi Enrike izjavio je danas da je zadovoljan timom za predstojeću sezonu u francuskoj Ligi 1, nakon odlaska kapitena Kilijana Mbapea u Real Madrid, kao i da ima veliki broj igrača kojima veruje.

Enrike je novinarima uoči starta nove sezone i gostovanja Lavru u petak u 20.45, rekao da tim ima dovoljan broj igrača, ali nije isključio mogućnost da još neko dođe ili ode do kraja prelaznog roka.

"U napadu? Veoma sam zadovoljan Kolo Muanijem, Ramosom, Usmanom Dembeleom, Bredlijem, Mbajeom... Oduševljen sam jer imamo veliki broj igrača u koje verujem", rekao je Španac.

Upitan da li će PSG imati više konkurencije u borbi za titulu, s obzirom da su se Marsej, Lion i druge ekipe dosta pojačale ovog leta, Enrike je naveo da je teško reći, ali da se na prvi pogled stiče utisak da su se te ekipe pojačale.

"Ali ne mislim da je prošle godine bilo lako (da postanemo šampion), igrali smo jako dobro, što je pomoglo da drugi ne pobeđuju. Ali nadam se da će i moj tim ojačati. Veoma sam srećan, zadovoljan timom koji imam", kazao je on.

Naveo je i da je prošle godine došlo mnogo novih igrača (11), kako bi se napraviot im za narednih nekoliko godina.

Uptan da li je ekipa spremna za novu sezonu nakon kratkih priprema zbog Evropskog prvenstva i Olimpijskih igara, rekao je da su neki igrači upravo stigli u tim, jer je prioritet bio da se fudbaleri odmore kako bi bili dostupni tokom cele sezone koja će, prema njegovim rečima, biti veoma duga.

"Nismo mogli da treniramo onoliko koliko je trebalo, ali to nije izgovor", rekao je Enrike.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније