Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

16. 08. 2024. 15:40 >> 15:39

DO 2028.

Andrih produžio ugovor sa Leverkuzenom

Bajer iz Leverkuzena, šampion Njemačke, saopštio je danas da je produžio ugovor svom vezisti Robertu Andrihu za dvije godine, do 2028. godine.

"Leverkuzen je apsolutno prava adresa. Živim najuspešniji period u karijeri i imam osjećaj da je glad u timu i dalje velika, čak i poslije ove specijalne sezone", rekao je Andrih.

Andrih (29) je stigao u klub stigao 2021. iz Uniona u Berlinu i od tada je igrao 118 puta za Leverkuzen, uz 16 golova.

Vezista je debitovao za reprezentaciju Njemačke prošlog novembra i odigrao je deset mečeva za nacionalni tim, uključujući sve utakmice tima do četvrtfinala Evropskog prvenstva ove godine.

Prošle sezone, Leverkuzen je postao prvi tim u istoriji Bundeslige koji je prošao čitavu sezonu bez poraza, osvojivši prvu ligašku titulu, a takođe i Kup Njemačke.

Sportski direktor Leverkuzena Simon Rolfes opisao je Andriha kao "centralni stub" kluba i pohvalio njegove "izuzetne nastupe na međunarodnoj sceni".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније