Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

18. 08. 2024. 18:43 >> 19:46

PROBLEMI U ČELSIJU

Sterling izostavljen iz tima za meč sa Sitijem, želi razjašnjenje situacije

Predstavnici fudbalera Čelsija Rahima Sterlinga zatražili su da im se razjasni situacija oko njegove budućnosti u klubu, pošto je izostavljen iz ekipe za današnju utakmicu protiv Mančester sitija u Premijer ligi.

U saopštenju se navodi da Sterling ima "dobar radni odnos" sa novim trenerom Čelsija Encom Mareskom, ali da se očekivalo da će biti danas u ekipi.

Čelsi je ovog ljeta na dovođenje 11 igrača potrošio 185 miliona funti, pa Mareska na raspolaganju ima više od 40 igrača.

"Vratio se u Englesku dvije nedjelje ranije kako bi samostalno trenirao i imao je pozitivne pripreme sa novim trenerom. Posvećen je kao i uvijek da pruži najviši nivo za Čelsi i navijače, koje veoma cijeni, a s obzirom na to da je ove nedjelje uvršten u materijale za utakmicu, očekivali smo da će Rahim u nekom svojstvu biti uključen", navodi se u saopštenju, prenio je BBC.

Predstavnici 29-godišnjeg fudbalera dodali su da su uvijek imali pozitivan dijalog sa klubom i uvjeravanja o Sterlingovoj budućnosti u klubu.

"I zbog toga se radujemo razjašnjenju situacije. Do tada ćemo nastaviti da podržavamo Rahimovu želju da sezonu počne na pozitivan način", dodaje se u saopštenju.

Prije utakmice Mareska je za Skaj rekao da kao trener mora da donese određene odluke i da je normalno da se ponekad igračima takve odluke ne dopadaju.

"Samo tehnička odluka, ništa više od toga", dodao je Mareska.

Sterling je u julu 2022. godine iz Mančester sitija prešao u Čelsi, za koji je odigrao 81 utakmicu i postigao 19 golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније