Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

04. 06. 2024. 08:29 >> 08:32
Čitaj mi:

kvalifikacije za EURO 2025

Crnogorske fudbalerke sa Andorom za prvo mjesto u grupi

Crnogorske fudbalerke večeras gostuju Andori u utakmici 4.kola grupe C3 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo naredne godine. Meč će početi u 19 sati, prenos je na RTCG2.

Duel sa Andorom, koja je bez bodova nakon tri runde, šansa je za našu reprezentaciju da potvrdi dobar rezultat iz meča protiv Grčke i rasplet borbe za prvo mjesto dočeka kao lider.

Crna Gora je na domaćem terenu bila ubjedljiva protiv Andore(6:1), i Farskih Ostrva (5:1),i ima jedan remi s Grčkom koja je favorti grupe.Isti učinak  ima i Grčka. 

Crna Gora je u Podgorici protiv Andore imala problema u prvom poluvremenu, prije nego što je u drugom pokazala koliko je bolja i na kraju slavila 6:1.

"Nismo toliko snažni da bismo olako ušli u utakmicu protiv bilo kog protivnika. Taj meč pod Goricom je pokazao šta može da se dogodi ako ne budemo na maksimumu od prvog minuta. Vodlili smo 2:0, a onda primili gol i zakomplikovali sve. Srećom, u nastavku smo pokazali drugo lice”, kazao je za Sportfem  selektor Mirkio Marić i dodao:

“Očekujem pobjedu, za koji bi trebalo da bude dovoljno da budemo mudri i da igramo kao tim. Ako tako bude, ne sumnjam da će rezultat doći. Cilj nam je da se nametnemo od početka, brzi gol bi otvorio put do pobjede, ali važno je i strpljenje. Očekujemo defanzivnu Andoru, a nije lako probiti odbranu u kojoj je često deset igračica. Zbog toga je važno i da ne uđemo u nervozu, ako ne iskoristimo neke šanse, jer će doći nova, ako zadržimo mirnoću”.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније