Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

16. 07. 2024. 08:35 >> 08:36
Čitaj mi:

kvalifikacije za ligu šampiona

Dečić u revanšu Lige šampiona juri minus od tri gola

Fudbaleri Dečića, svjesni grešaka u prvom meču kvalifikacija za Ligu šampiona protiv ekipe TNS-a iz Velsa (poraženi 3:0), žele večeras u revanšu da poprave utisak. Meč se igra od 21 sat na stadionu pod Goricom, prenos na RTCG.

Trener Tuzana Milorad Peković kazao je na presu uoči revanša da je teško pričati o očekivanjima nakon rezultata iz prvog meča, ali da ima i pozitivnih stvari da se izvuku iz tog prvog meča.

"Teško je govoriti o očekivanju poslije rezultata koji smo ostvarili gore. Činjenica je da smo se svi očekivali više od te utakmice. Ali ono što je sigurno je da moramo zadržimo samopouzdanje koje smo imali, da vjerujemo u svoj kvalitet, i koliko je god to teško da izučemo pozitivne stvari iz te prve utakmice", kazao je trener crnogorskog šampiona.

Dečić će u defanzivi biti jači za crnogorskog reprezentativca Žarka Tomaševića, koji je prije dva dana potpisao ugovor.

“Svi znamo šta dobijamo sa njim i volio bih da je došao ranije. Ovoj ekipi treba njegovo iskustvo i kvalitet i sigurno će nam mnogo pomoći”, zaključio je Peković.

Iskusni fudbaler Dečića, Draško Božović kazao je da nema pritiska na ekupu niti nikakvog opterećenja.

"Sigurno je teško da dajemo bilo kakve izjave nakon poraza od 3:0, Nismo imali opterećenje da moramo nešto da uradimo. To sam rekao i prije, nismo imali pritisak ni da moramo ligu da osvojimo pa smo to uradili.Tako ćemo ući i u ovaj meč", kazao je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније