Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

09. 07. 2024. 10:01 >> 10:12
1
Čitaj mi:

kvalifikacije za ligu šampiona

Dečić večeras debituje u kvalifikacijama za Ligu šampiona, prva prepreka TNS

Fudbaleri Dečić Admiral Beta večeras u Velsu igraju istorijsku utamicu protiv ekipe TNS, u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Meč če početi u 20h, prenos je na RTCG2.

Fudbaleri Dečić Admiral Beta večeras u Velsu igraju istorijsku utamicu protiv ekipe TNS, u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Tuzani će se tako prvi put oprobati sa najboljom ekipom iz neke od evropskih liga.

Kada je evropska scena u pitanju, Dečić ima iskustva. Već su igrali sa kosovskom Dritom 2021.godine i bjeloruskim Dinamom iz Minska 2022. godine.

Tuzani su prethodne sezone osvojili prvu, istorijsku titulu u MeridianBet Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi.

Dečić kuburi sa povredama, pa se očekuje da će se štoper Saša Balić i bek Robert Đeljaj oporaviti od povreda tek za revanš, sedmicu kasnije.

Naime, ukoliko izabranici Milorada Pekovića u dvomeču izbace TNS sljedeća prepreka biće im prvak Mađarske – Ferencvaroš.

Ukoliko Tuzani ne uspiju da prođu TNS u drugom kolu Lige konferencija čekaće ih poraženi iz dvomeča prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona Ludogorec – Dinamo Batumi.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније