Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

13. 07. 2024. 14:09 >> 14:09
1
Čitaj mi:

CFL

Dečić jači za reprezentativno pojačanje: Tomašević potpisao za šampiona?

Jedan od reprezenentativaca Crne Gore sa najviše nastupa za seniroski tim, Žarko Tomašević, dogovorio je navodno sve sa aktuelnim šampionom Crne Gore ekipom Dečića.

Pljevljak koji ima 34 godine, igra na poziciji štopera i lijevog beka, u Tuze dolazi kao slobodan igrač nakon što od decembra 2023. godine nema angažman kada mu je istekao ugovor sa kazahstanskom Astanom.

Upravo je tamo jedno vrijeme igrao sa sadašnjim sportskim direkotom Dečića i saigračem iz reprezentacije Fatosom Bećirajem.

Kako saznaje portal RTCG, Tomašević je imao u opticaju i ponudu iz Saudijske Arabije, međutim kako nije bilo finalnog ugovora odlučio je ipak da zaigra za Dečić.

Interesantno je da će to da mu bude debi u CFL, jer iako je bio u mlađem timu barskog Mornara nikad nije debitovao na crnogorskim terenima u seniorskoj konkurenciji.

Tomašević je bio u mlađim kategorijama Partizana, Mornara i portugalskog Nacionala, odakle je i krenula njegova seniorska karijera.

Potom je šest sezona igrao u Belgiji za Kortrijk i Ostende, da bi 2019. potpisao za Astanu.

Za reprezentaciju Crne Gore je odigrao 65 mečeva i četvrti je u istoriji "hrabrih sokola" po broju nastupa (od njega uspješniji samo Bećiran, Jovetić i Savić). Postigoa je pet golova u nacionalnom dresu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније