Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

15. 07. 2024. 14:46 >> 14:46
Čitaj mi:

ČEKA SE ZELENO SVJETLO MARSEJA

Obamejang ide kod Naća u Arabiju

Fudbaler Olimpik Marseja i bivši reprezentativac Gabona Pjer Emerik Obamejang, nastaviće karijeru u Saudijskoj Arabiji, preciznije u ekipi Al Kadisije.

Ugovor fudbalera i saudiske ekipe je postignut do juna 2026. godine, dogovorena je i visina plate, koja još nije zvanično objavljena, samo se čeka pristanak Marseja, koji ne bi trebalo da pravi problem.

Al Kadisija je ekipa koja je prošle sezone uspjela da osvoji Prvu Saudijsku ligu (FDL), što je pandan drugoj ligi, i tako izbori svoj nastup među elitom.

U pitanju je ekipa iz grada Khobara, lučkog mjesta na obali Persijskog zaliva.

Trenira ih nekada legenda Real Madrida iz 80-ih i 90-ih godina, i bivši španski reprezentativac Mićel, a ekipa je već obezbijedila potpis kapitena Reala, i defanzivca Španije Naća, koji će u Khobaru zarađivati 10 miliona godišnje.

Al Kadisija je ranije obezbijedila i potpis belgijskog reprezentativnog golmana Kuna Kastelsa, urugvajskog reprezentativca Natjana Nandesa, kao i meksičkog reprezentativca Hulijana Kunjononesa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније