Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

04. 05. 2024. 12:05 >> 12:04

De Zerbi: Volio bih da ostanem u Brajtonu

Trener Brajtona Roberto de Zerbi želi da predvodio Brajton i naredne sezone, prenose mediji na Ostrvu.

Njegovo ime se proteklih sedmica dovodilo u vezu sa Čelsijem, Bajernom, Milanom, Liverpulom i Mančester junajtedom, ali čini se da će ostati na jugu Engleske.

"Razgovaraću sa predsjednikom Blumom. Mislim da bih volio da ostanem u Brajtonu, jer volim ove igrače. Ovaj grad, klub, navijače. Rekao sam na sastanku sa navijačima, ako sam srećan, nema tog kluba koji bi me natjerao da promijenim tim. Ipak, želim da održavam ovu strast prema fudbalu", kaže De Zerbi i dodao:

"Blum i ja smo nedavno pričali. Nemam ništa protiv Tonija, navikao sam da pričam istinu, a nju je nekad teško prihvatiti. Kada kažem da ova sezona može biti važna za napredak svakoga, počevši od vlasnika, vi to možda shvatate drugačije. Jer kada sam u jednom klubu smatram ga svojim i razmišljam da ostanem 15 godina. Možda odem sjutra, ali kada sam u klubu, radim sa mnogo požrtvovanja kao da ću ostati 15 ili 20 godina", zaključio je menadžer Brajtona.

Tim sa juga Engleske se trenutno nalazi na 12. poziciji Premijer lige.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније