Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

25. 07. 2024. 08:45 >> 08:46

kvalifikacije za ligu konferencija

Budućnost protiv CSKA želi rezultat koji bi je primakao 3.kolu

Nakon što su preskočili prvu prepreku, kosovsku ekipu Mališevu, Budućnost večeras od 19.30 (prenos na TVCG2), gostuje ekipi CSKA 1948 iz Bugarske na stadionu „Vasil Levski“ u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

 "Čeka nas težak i neizvjestan meč protiv organizovane i disciplinovane ekipe koja jako teško prima golove, ali ih doduše malo teže i postiže. CSKA ima kvalitet, plan i prednosti u svim segmentima fudbalske igre u odnosu na nas. Ali na dvije utakmice, posebno u revanšu protiv Mališeve, pokazali smo kvalitet i Bugari kažu da se protiv nas moraju pripaziti i povesti računa", rekao je Ivan Brnović.

Najveća opasnost prijeti od kapitena Radoslava Kirilova.

"Kirilov je izvrstan, jak individualni igrač, u duelima jedan na jedan ima prodoran dribling, napada direktno prema golu. Iznad svega rekao bih da CSKA ima timski kvalitet, dobrog trenera, uigranu ekipu, možda malo oslabljenu u odnosu na prošlu sezonu", naglasio je Brnović.

"Analizirali smo detaljnu ekipu CSKA, kvalitetna ekipa ali ima i svoje mane koje ćemo sjutra probati da iskoristimo. Vjerujemo u pozitivan rezultat. Sve osim poraza za nas je pozitivan rezultat pod Goricom olučujemo o prolasku. To je ekipa koja prima malo golova, očekujem strpljivu i takmičarku utakmicu", rekao je lijevi bek Ognjen Gašević.

Miloš Brnović očekuje strpljivu utakmicu u kojoj stnice mogu da odluče.

„Radi se kvalitetnom timu, koji prima malo golova, ali ih teško i postiže – to govori koliko su kvalitetno organizovani. Očekujem tvrdu i strpljivu utakmicu, u kojoj mogu da odluče sitnice. CSKA 1948 ima svoje mane, to ćemo pokušati da iskoristimo. Svi vjerujemo u prolaz“, rekao je 22-godišnji mladi reprezentativac Crne Gore Miloš Brnović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније