Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ kscg ]

25. 07. 2024. 14:45 >> 14:47
Čitaj mi:

B prvenstvo Evrope

Juniori sjutra protiv Bugarske na startu EP

Juniorska muška košarkaška reprezentacija Crne Gore doputovala je u Skoplje, gdje sjutra počinje nastup na B prvenstvu Evrope.

"Okupili smo se jos 17. juna, imali smo dosta vremena za pripreme koje smo iskoristili isključivo za rad. Svi do jednoga smo dali svoj maksimum, u dobroj atmosferi, radnoj sredini i čekamo da uberemo plodove istog. Ponosan sam na svoje saigrače i trenere i mislim da radimo veoma dobar posao", kazao je Aljoša Drašković, reprezentativac Crne Gore.

Član Podgorice objasnio je da ova selekcija ima jasan cilj.

"Idemo na Evropsko prvenstvo, kao i svaka ekipa sa jednim ciljem, a to je da se osvoji i da se plasiramo u A diviziju m. Predstavljamo svoju državu, domovinu, porodicu kao i tim koji sami činimo", jasan je Drašković.

Crna Gora je u grupi A, gdje su još Rumunija, Slovačka, Bugarska i Holandija, a premijerni meč ,,crveni“ igraju sjutra protiv Bugarske.

"Prva utakmica grupne faze očekuje nas protiv Bugarske koja je fizički jako spremna i dobra ekipa. To je i prva utakmica tako da nam treba koncentracija, dobro trčanje i da se da sve od sebe na terenu, ako to bude slučaj vidim samo pozitivne rezultate. Mislim da smo reprezentacija koja ima kvaliteta i koja je vrijedna zlatne medalje, spremni smo da se borimo za nju", optimista je Drašković.

Naši juniori odigrali su šest prijateljskih mečeva - dva puta su savladali Kosovo, dva puta su poraženi od Srbije u Bijelom Polju, a dva puta savladali su Sjevernu Makedoniju u Skoplju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније