Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 07. 2024. 18:19 >> 18:19
Čitaj mi:

IMAĆE NAJVEĆU TRIBINU U EVROPI

Osmo brdo Rima - "vučica" planira novi stadion

Otkada je preuzeo vlasništvo nad AS Romom, Den Fridkin je stalno govorio da će sagraditi novi stadion, da "Olimpiko" koji dijeli sa Laciom ne zadovoljava potrebe "vučice".

I sada je krenuo u realizaciju - potpredsjednik Rome i Denov sin, Rajan Fridkin, i izvršna direktorica Lina Suluku sastali su se sa gradonačelnikom Roberto Gvaltijerijem da razgovaraju o izgradnji stadiona.

Ideja američkih biznismena je da se novi dom gradi na osmom brdu Rima - Janikulumu, a iz kluba su poručili da je na sastanku izražen obostran entuzijazam zbog "inovativne prirode i brojnih benefita koje projekat donosi fudbalu ali i zajednici".

Iz Rome su predstavili i projekat novog stadiona, koji će imati i najveću tribinu u Evropi - čuvenu "kurvu sud", na kojoj su smještene najtrofejnije pristalice kluba.

"Bila mi je čast da se sretnem sa gradonačelnikom Rima Roberto Gvaltijerijem i predstavim mu našu viziju novog stadiona. Ovaj izuzetni objekat neće biti samo novi dom Rome i njenih navijača, već i obilježje Rima. Nova 'kurva sud', koja će biti najveća tribina u Evropi, biće moćno sjecište koje označava strast i energiju naših pristalica. Sa svojim iskonskim dizajnom, inspirisanim klasičnom rimskom arhitekturom i najsavremenijim objektima, stadion će ponuditi vrhunsko iskustvo svima, od fudbalskih navijača do lokalne zajednice", rekao je Rajan Fridkin.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније