Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

25. 07. 2024. 21:55 >> 23:04

kvalifikacije za ligu konferencija

Mornar pružio još jednu dobru partiju, Radnički ima gol prednosti pred revanš

Baš kao i Budućnost, i Mornar je doživio minimalan poraz u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija - bolji je bio Radnički iz Kragujevca 1:0 i to u Leskovcu.

Radnički je bio dosta bolji rival u prvom poluvremenu i čudo je što je rezultat nakon 45 minuta bio 0:0.

Imali su igrači tima iz Kragujevca veliki posjed lopte na startu, igrali na polovini Mornara, pritiskali poslednju liniju gostiju, ali bez konkretnih šansi.

Aleksić je u 17. minutu lijepo prevario fudbalera Mornara, potom šutirao, ali dobar na golu Popović koji je odbio loptu do Glušćevića, ali je njegov pokušaj završio preko gola ekipe iz Bara.

Barani su zaprijetili u 22. minutu i to preko Darka Zorića, koji je primio loptu na desnoj strani, namjestio se na šut,  uputio loptu ka golu, ali je čuvar mreže Radničkog dobio intervenisao.

Najbolju priliku Mornar je imao u 53. minutu - Vušurović je bio neprecizan sa 10-12 metara, bio je sam, ali je loptu poslao visoko preko gola. 

Trenutak odluke viđen je u 71. minutu - Aleksić je prelijepo pogodio glavom za slavlje navijača Radničkog - 1:0 - sjajno se igrač Kragujevčana ubacio iz drugog plana i glavom loptu poslao u gornji desni ugao gola Mornara, Popović je bio nemoćan.

Revanš je u srijedu u Podgorici. Pobjednik će igrati sa boljim i duela Pakši - AEL Limasol.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније