Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

25. 07. 2024. 23:15 >> 23:15
Čitaj mi:

NAKON MEČA U SOFIJI

Brnović: Momci su pokazali karakter, možemo da se nosimo sa CSKA

Budućnost je pokazala još jednom da može da igra kvalitetno u Evropi - poraz od CSKA u Sofiji 1:0 nije bio razlog da šef stručnog štaba Budućnosti, Ivan Brnović, bude razočaran.

“Imamo aktivan rezultat, to smo priželjkivali. Ipak, izgubili smo i to nije dobro. Meč je bio ravnopravan. CSKA je u prvom poluvremenu imao više od igre i posjed, mi smo bili daleko od gola, a primili smo gol iz tranzicije gdje smo znali da su najopasniji i to nas kopka”.

U drugom poluvremenu bolja igra plavih, Budućnost je prijetila preko Bulatovića, Grivića.

“Vratili smo se u nastavku ozbiljnom i ofanzivnom igrom, pokazali smo karakter, bili bliži golu, mada je protivnik imao stopostotnu šansu kada je Mijatović sjajno intervenisao. Sve u svemu, možemo s optimizmom da dočekamo revanš i mislim da su šanse realne”.

CSKA je takmičarska ekipa, ali kvalitetom nije mnogo ispred Budućnosti.

“Propustili smo šansu da odemo neporaženi iz Sofije. U prvom poluvremenu smo djelovali dobro taktički, a u drugo smo izašli otvorenijeg garda, čuvali smo loptu i bilo je situacija gdje smo mogli bolje da reagujemo i budemo prisebniji u završnici. Ali momci su pokazali karakter, vidjeli su da mogu ravnopravno da se nose sa CSKA 1948”. 

Revanš u Podgorici je 1. avgusta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније