Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

D.B.

25. 07. 2024. 10:30 >> 10:32
Čitaj mi:

U16 Balkansko prvenstvo

Maksimalna pobjeda pionirki nad Rumunijom

Ženska pionirska odbojkaška reprezentacija Crne Gore ostvarila je maksimalnu pobjedu protiv Rumunije 3:0 (25:19, 25:17, 25:17) u drugoj utakmici U16 Balkanskog prvenstva u Sofiji.

Odličnu utakmicu imale su naše najmlađe odbojkašice, a neke su se po prvi put našle u reprezentativnom dresu, i bile uspješnije od rumunskog tima.

“Crvene” su snažno ušle u meč protiv Rumunki, brzo preuzele kontrolu i završile set rezultatom 25:19. U drugom setu, Rumunija je pokušala da pruži veći otpor, ali je crnogorski tim održao visok nivo igre, završivši set sa 25:17.

Selekcija Rumunije imala je vođstvo u trećem setu, ali su izabranice Petra Kokovića uspjele da se vrate u meč i slave i u trećem setu 25:17, za maksimalnih 3:0.

Crnu Goru su do pobjede vodile Klara Đukić sa 18 poena i Elena Jovanović sa 17.

Crnu Goru danas od 15 sati očekuje utakmica protiv Srbije. U jučerašnjem programu, pobjedu je ostvarila selekcija Turske nad Srbijom 3:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније