Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

25. 07. 2024. 14:31 >> 14:31
Čitaj mi:

Milošević novi trener košarkašica Podgorice

Ženski košarkaški klub Podgorica prvi put od osnivanja dobija novog trenera – nakon četiri godine Petar Stojanović imenovan je za trenera Budućnost Bemaxa, a njegov nasljednik biće Marko Milošević.

Uprava kluba odlučila je da nakon odlaska Stojanovića, ukaže povjerenje 40-godišnjem stručnjaku, koji je prošle godine stigao u Budućnost Bemax, čime se vratio u žensku košarku. Milošević je minule sezone vodio tri selekcije ,,plavih“ – prvi put u istoriji kluba ekipu do 15 godina doveo je do finalnog turnira WABA lige, vodio je mlađe pionirke i pionirke, sa kojima je osvojio titulu prvaka Crne Gore.

Tokom prošle sezone uspio je da unaprijedi rad u mlađim selekcijama, zbog čega je dobio povjerenje da bude trener seniorskog tima filijale crnogorskog šampiona. Prethodno, Milošević je radio u ŽKK Lovćen, gdje je bio u stručnom štabu Petra Stojanovića.

Osim ženske košarke, radio je u KK Lovćen i KK Budva.

"Zahvaljujem se na ukazanom povjerenju, svakako da mi je čast da sam nakon sezone u mlađim selekcijama dobio šansu da budem dio seniorske priče. Sigurno da je Podgorica od osnivanja imala izuzetno lijepu priču, da je tokom četiri godine uspjela da promoviše dosta igračica, koje su sada okosnica prvog tima Budućnosti, čime je ovaj klub za kratko vrijeme skrenuo pažnju. Samim tim imam veliku obavezu da velikim radom nastavim taj kontinuitet. Drago mi je da će Petar Stojanović biti trener Budućnosti, jer dugo uspješno sarađujemo, a samim tim vjerujem da će saradnja između dva kluba biti maksimalna", kazao je Milošević, koji je trenutno član stručnog štaba naše ženske juniorske reprezentacije.

Podgorica će naredne sezone osim u konkurenciji juniorki i seniorki na republičkom nivou, nastupiti i u WABA 2 ligi, a Milošević će takođe biti i na klupi Budućnost Bemaxa do 17 godina, koja će takođe igrati regionalno takmičenje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније