Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.L.B.

12. 06. 2024. 18:36 >> 18:38
6
Čitaj mi:

PRETRES SPO-A

Advokat: Dokaza nema ni u kući, ni na drugim mjestima

Pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) po nalogu Višeg suda pretresaju tzv. "ničiju kuću" u naselju Gorica, a pravni zastupnik vlasnika te nekretnine, Vlada Ivanovića, advokat Marko Milošević kazao je novinarima da je riječ o jednom krajnje čudnom i nesvakidašnjem pretresu.

“Naredba ne sadrži ni osnove sumnje, ni osnovanu sumnju već se po našem mišljenju krajnje zakonito navode samo sumnje bez podvalčenja o kakvoj sumnji se radi, što bi morali da urade”, navodi advokat Marko Milošević.

On ističe i da je njegov klijent, Ivanović ranije saslušan kod tužioca, ali da to danas nije učinjeno.  Nije mogao da kaže na koja krivična djela se sumnje odnose, ali je siguran da se ništa za ta krivčna djela u “Ničijoj kući” ni na drugim mjestima ne može naći.

Kako je kazao u kući se nalaze predmeti koji su uvezeni sa svom dokumentacijom.

SPO-u su, kako kaže, na raspolaganju svi resursi, radi se popis kuće i sve je, dodaje advokat, transparentno.

“Vrlo objektivno i transparentno i realno pokazujemo sve što treba sigurno smo da se tu ništa ne može da nađe”, navodi advokat.

On kaže i da pretres sprovodi 10-ak pripadnika SPO-a.

“Smatram da oni nisu ni kompetentni, ni strični da utvrde bilo šta bilo kakve činjenice tako da neka sve ide svojim tokom. Sada preko 100 stavki koje planiraju da urade nismo završili ni tri - četri, tako da je upitno da kad će sve ovo trajati”, kazao je Milošević.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније