Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Marko Terzić/M.M.Lj.

13. 06. 2024. 13:26 >> 13:33
3

ADVOKAT o pretresu

"Ovo nije 'Ničija' već kuća Vladana Ivanovića iz Podgorice"

Advokat Marko Milošević kazao je da je nastavljen pretres takozvane Ničije kuće, te da SPO radi popis. On je poručio da to nije "Ničija kuća" već kuća Vladana Ivanovića iz Podgorice.

 

Advokat je kazao da je akcija nastavljena danas.

"SPO akciju naziva pretresom, a mi branioci popisom. Radi se o klasičnom popisu stvari koje su uvezene za kuću, koje treba da se ugrade. Radi se o građevinskom materijalu i opremi za završne obrade u građevinarstvu. To je suština priče", rekao je Milošević.

Za sve stvari koje su nađene u kući, kaže on, uredno su plaćene sve obaveze, sve dažbine prema državi.

"Popisujemo. Danas je na redu keramika, wc šolje, vodokotlići, parketi, sijalice smo juče popisali. Od prilike vam je to, to. Kao što smo juče rekli, ništa novo nema. Popis bi trajao danima i danima, da se nije uključio vlasnik kuće gospodin Vladan Ivanović, koji je privatno poručio svaku od ovih stvari, svaku od ovih stvari izabrao, platio. Znači, svaku od ovih stvari koja je predmet fakture i predmet kontrole je uredno izabrao, poručio, platio i isporučeno mu je na kuću", kazao je advokat.

Nakon ove akcije, nakon ovog popisa, najavljena je dodatna kontrola, dodatni pregled stvari, da li mu je dobavljač od kojeg je poručio stvari, uredno sve isporučio ili je nešto propustio.

"Sa dobavljačem je takođe bio u kontaktu, u komunikaciji dok se radi o popisu, oko nekih tehničkih detalja i to je to suština. Mislim da je jasno. I vlasnik kuće, ne radi se o ničijoj kući, radi se o kući koja je vlasništvo gospodina Vladana Ivanovića iz Podgorice. Na tabli koja prati građevinski objekat je takođe istaknuto uredno njegovo ime", kazao je advokat.

Istakao je da nemaju podatke na osnovu čega se vrši pretres.

"Nemamo podatke, naredba na osnovu koje se vrši pretres je po našem mišljenju nezakonita, ne bismo je dalje komentarisali od toga", kazao je on.

Nije želio da se izjašnjava o kakvom keriminalnom djelu se radi.

"Definitivno nema elemenata nikakvih krivičnih djela. Evo, kako biste vi komentarisali, ako neko poruči od svog novca za svoju kuću opremu, koja se, rekao sam već u čemu se radi, keramika, sanitarije i ostalo, ta oprema mu bude isporučena i dio je ugrađen, dio tek treba da se ugradi, nalazi se na gradilištu, mislim da je to sve vrlo jasno, vrlo transparentno i to je to", kazao je on.

Istakao je da će pretres, uz saradnju Vladena Ivanovića, vlasnika kuće, biti završen danas.

"U zavisnosti od volje specijalnog policijskog odjeljenja, recimo sad nam je na redu mozaik. E sad ako budemo prebrojavali svaku kockicu iz mozaika, onda ćemo imati malo problema i to može da potraje. A ako budemo prebrojavali mozaiku pločam, onim većim koje se sadrže iz više kockica, pretpostavljam da ćemo onda uspjeti da završimo brže", kazao je sarkastično Milošević.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније