Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

25. 07. 2024. 23:03 >> 23:04

NAKON PORAZA

Đurašković: Radnički je bolja ekipa, imamo aktivan rezultat

Kragujevački Radnički je slavio protiv Mornara u Leskovcu 1:0 u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Trener našeg predstavnika, Zoran Đurašković, rekao je da je utakmica bila veoma dobra.

"Prije svega, zahvalio bih se na velikom gostoprimstvu i nadamo se da ćemo uzvratiti istom mjerom. Ambijent je bio fantastičan. Radnički je bolje otvorio, nisu dali gol, a onda smo poslije tih uvodnih 20 minuta stali na loptu. U drugom poluvremenu sam zadovoljan kako smo igrali. Imali smo šansu kada je Vušurović promašio gol. Mislim da je pobjeda Radničkog zaslužena i nemam nekih komentara. Imamo aktivan rezultat, u revanšu je sve moguće."

Neće biti lako u revanšu, ali svjestan je Đurašković da je Radnički kvalitetna ekipa.

Probaćemo da neutrališemo sve njihove dobre strane koje imaju. Znali smo to i prije ove utakmice. Probaćemo da damo gol i da prođemo u to treće kolo. Najveća opasnost prijeti od Gluščevića, ali motor je Aleksić. Sigurno Vidosavljević i Bevis. Svi znaju da igraju fudbal, direktni su, kvalitetnija ekipa", kazao je Đurašković.

Revanš se igra u srijedu u Podgorici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније