Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

D.B.

25. 07. 2024. 09:26 >> 10:47
Čitaj mi:

produžio ugovor

Vujović vjeran Jadranu i naredne tri godine, debituje na OI

Standardni prvotimac i olimpijac Jovan Vujović (21), produžio je ugovor sa svojim matičnim klubom te će boje Jadrana braniti u naredne 3 sezone.

Jovan pripada grupi najtalentovanjih mladih vaterpolista kluba, koji će i u narednom periodu činiti okosnicu kluba i reprezentacije.

Standardni je prvotimac Jadrana od sezone 2020/21 te je do sada sa klubom osvojio 3 puta Prvenstvo države i 3 nacionalna KUP-a.

Kao član seniorske vaterpolo reprezentacije Crne Gore učestvovao je na velikim tamičenjima i to: Evropsko prventstvo Split 2022, Svijestko prvenstvo Fukuoka 2023, Evropsko prvenstvo Zagreb 2024, Svijetsko prvenstvo Doha 2024, a za 3 dana ga očekuje debi na Olimpijskim igrama.

Sa juniorskom vaterpolo reprezentacijom Crne Gore osvojio je bronzu na svijetskom prventstvu u Pragu 2021 godine.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније