Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

25. 07. 2024. 09:44 >> 10:24

Ivan Delić uoči meča: Nadam se da ćemo za sedam dana u Pogorici proći u 3. kolo

Stručni štab, u kome su pored iskusnog Nikića i prvog trenera Brnovića, još Ivan Delić, Mihailo Tomković, trener golmana Veljko Bajković i kondicioni trener Milivoje Grbović, je skautirao narednog rivala na svim mogućim poljima.

"Atmosfera u ekipi je sjajna, skautirali smo protivnika,to je kvalitetna ekipa sa dosta stranaca ali probaćemo da s ebaziramo na naše igrače, vjerujemo u dobar rezultat večeras, i nadam se da ćemo za sedam dana u Pogorici proći u 3. kolo", rekao je pomoćni trener Budučnosti Ivan Delić.

Delić, kao bivši reprezentstivac vratio se na mjesto uspjeha, 25. jul 2007 godine, kada je igrao sa generacijom gdje su bili Fatos Bećiraj, Stevan Jovetić, Simon Vukčević... i bio dio fantastične četvorke.

"To je bio prvi zvanični meč Crne Gore poslije sticanja nezavisnosti. Bio sam asistent prvog gola Simona Vukčevića, poniosan sam na to, odlična ekipa je to bila", rekao je Delić.

 „Plavi“ će u Sofiji imati pomoć najvatrenijih pristalica „Varvara“, dok CSKA 1948 Sofija nema veliki broj navijača, jer je većina ostala da navija za CSKA Sofiju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније