Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

25. 07. 2024. 21:25 >> 21:25
Čitaj mi:

KVALIFIKACIJE ZA LIGU KONFERENCIJA

Minimalan poraz Budućnosti u Sofiji, odluka u Podgorici

Fudbaleri Budućnosti imaće aktivan rezultat u revanšu 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija - minimalan poraz od CSKA 1948 u Sofiji 1:0.

U prvom dijelu igre viđena je velika borba, Budućnost se dobro držala, CSKA je bio opasniji tim, više imao loptu u nogama, ali nije uspijevao da pronađe put do mreže.

U finišu prvog dijela jedna greška mladog Gaševića, lopta ga je preskočila, sam je ostao Karagaren i neometan lako pogodio glavom za 1:0 u 44. minutu.

I u drugom dijelu meča bez mnogo prilika, imala je i Budućnost svoje šanse, najbolju možda u 77. minutu - Grivić je odlično centrirao, lopta prošla kroz peterac, došla do Bojovića, koji nije uspio da je zahvati uprkos dobroj poziciji.

U 80. minutu Gašević je pokušao sa velike udaljenosti, nije bilo problema za golmana Marinova. 

Bilo je opasno i u trećem minutu nadoknade - Bojović je ubacio u peterac, ali nije bilo tamo nikoga od njegovih saigrača, loptu je uhvatio golman CSKA.

Revanš je u Podgorici 1. avgusta.

Pobjednik dvomeča u 3. kolu kvalifikacija igraće sa boljim iz okršaja Žalgiris - Papos.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније