Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 07. 2024. 13:52 >> 13:52
Čitaj mi:

saudijska arabija

Dijabi prešao u Saudijsku Arabiju

Francuski fudbaler Musa Dijabi novo je pojačanje Al-Itihada, potvrdio je danas klub iz Saudijske Arabije.

Dijabi (25) u saudijski klub dolazi iz engleske Aston Vile, za koju je prošle sezone upisao 54 nastupa u svim takmičenjima i postigao 10 golova.

Al-Itihad je potvrdio da je krilni igrač potpisao ugovor na pet godina, a mediji prenose da je za njegove usluge klub morao Aston Vili da plati oko 60 miliona eura.

Dijabi je prošao omladinsku školu Pari Sen Žermena, a u prvom timu francuskog kluba igrao je od 2018. do 2019. godine.

Jednu sezonu proveo je na pozajmici u italijanskom Krotoneu, potom četiri sezone nastupao za njemački Bajer Leverkuzen, da bi prošlog ljeta stigao u Aston Vilu.

Za A selekciju Francuske nastupao je 11 puta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније