Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

24. 07. 2024. 13:04 >> 13:05
Čitaj mi:

lige konferencija - uoči meča sa radničkim

Zorić: Favoriti su ali ćemo se boriti do kraja

Večeras je zakazan trening u 20h na Gradskom stadionu “Dubočica” u Leskovcu gdje će i biti odigrana utakmica.

Fudbaleri Mornara sinoć su odradili trening u Nišu gdje im je i baza uoči utakmice 2.kola Lige konferencija protiv Radničkog iz Kragujevca.

“Došli smo nekoliko dana prije utakmice da bi imali više vremena da se odmorimo jer smo putovali autobusom. Nije bio lagan put ali imaćemo dovoljno vremena da se što bolje oporavimo i pripremimo za utakmicu”, rekao je Darko Zorić.

Iskusni napadač Mornara upoznat je sa kvalitetom srpskog tima, ali vjeruje da mogu ostvariti dobar rezultat.

“Skautiralismo Radnički i vidjeli smo da se radi o jako kvalitetnom timu. Na svakoj poziciji su dobri. Jako organizovana ekipa. Istina je da su favoriti,ali mi možemo obećati da ćemo se boriti i dati sve od sebe da napravimo dobar rezultat za nas”, poručio je Zorić.

Junak revanša s Dinamom posebno ističe važnost timskog duha u Mornaru.

“Svakom igraču znači kada postigne gol. Još kad nam je taj gol pomogao za prolazak dalje to mi je još milije. Al sve je to zasluga kolektiva. Mi smo ekipa borbena i na osnovu toga kao kolektiv želimo da pravimo rezultate”, zaključio je Zorić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније