Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

24. 07. 2024. 09:43 >> 09:43
Čitaj mi:

zbog neprimjerenih pjesama tokom proslave

UEFA podnijela disciplinski postupak protiv Morate i Rodrija

UEFA je pokrenula disciplinski postupak i istragu protiv španskih reprezentativaca Alvara Morate i Rodrija.

Španci su nedavno osvojili evropsku titulu, po dolasku u Madrid, na proslavi titule pred velikim brojem Madriđana, u zanosu ovaj dvojac je pjevao "Gibraltar je španski", zbog čega je upravo UEFA-i podnijela žalbu Fudbalski savez Gibraltara.

Ono je sporno zbog činjenice da je Gibraltar od 18. vijeka enklava Velike Britanije koju Španija traži natrag, međutim nikakvog političkog dogovora nije bilo.

Takođe, UEFA je več angažovala disciplinskog inspektora koji će procijeniti jesu li Morata i Rodri, i koliko, prekršili propise.

Ako budu proglašeni krivima, vjerovatno će uslijediti zabrana. To bi moglo značiti da je Španija bez dva startera za početak svoje odbrane UEFA Lige nacija, koja počinje u septembru utakmicama protiv Srbije i Švajcarske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније