Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

24. 07. 2024. 23:28 >> 23:28
Čitaj mi:

NIKŠIĆANIN U MAGDEBURGU

Marušić: Klub je fantastičan, sa velikim brojem navijača

Otkada je u januaru 2022. godine napustio svoj matični klub Sutjesku, Aleksa Marušić je mijenjao klubove praktično na šest mjeseci.

Toliko se zadržao u dva navrata u Dečiću, kao i jednom u novosadskoj Mladosti, a prošlu takmičarsku godinu je proveo u makedonskoj Voski.

Bio je prvi strijelac lige sa 17 golova i najzaslužniji što je debitant u eliti osvojio 7. mjesto, ali i igrao finale Kupa Sjeverne Makedonije.

Time je zaslužio poziv člana Cvajte, Magdeburga, sa kojim je potpisao ugovor prije dva dana.

"Došao sam kao klasična 'devetka', ali mogu da odgovorim zadatku na još nekoliko pozicija. Sve to zavisi od trenera, šta on traži i kakve su njegove želje", rekao je 25-godišnji Nikšićanin za RTCG.

Prve impresije o klubu iz grada koji se diči rukometnim gigantom su sjajne. A igre u Cvajti bi mogle da mu budu i pozivnica za nacionalni tim,

"Klub je fantastičan, sa baš velikim brojem navijača. Ambicije su da ostanemo u ligi, ali ako se ukaže prilika za nešto više sigurno ćemo pokušati da je iskoristimo. A što se tiče reprezentacije, ako poziv dođe vrlo rado ću ga prihvatiti", poručio je Marušić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније