Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

RSE [ M.V. ]

16. 09. 2024. 16:02 >> 16:02

ZELENSKI

Predsjednik Ukrajine osudio pokušaj atentata na Donalda Trampa

Predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenski osudio je pokušaj atentata na Donalda Trampa, republikanskog kandidata na predsjedničkim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD).

"Vladavina prava je najvažnija i političkom nasilju nema mjesta nigde u svijetu. Iskreno se nadamo da će svi ostati bezbjedni", saopštio je Zelenski na društvenoj mreži X.

Dodao da je dobro što je osumnjičeni za pokušaj ubistva brzo uhapšen.

"Drago mi je da čujem da je Donald Tramp bezbjedan i nepovrijeđen. Moje najbolje želje njemu i njegovoj porodici", naveo je Zelenski.

Američki Federalni istražni biro (FBI) saopštio je da je 15. septembra na golf terenu na Floridi pokušan atentat na bivšeg predsjednika SAD Donalda Trampa.

Američke vlasti objavile su da je uhapšen osumnjičeni Rajan Vesli Rut, građevinski radnik sa Havaja.

Trampov Izborni štab saopštio je da se republikanski predsjednički kandidat vratio na svoje imanje Mar-a-Lago, da je bezbjedan i da je dobro.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније